Transformam o casa obisnuita intr-una de vis

   In cautarea echilibrului dintre util si estetic

Serviciul de amenajari interioare a venit ca o continuare naturala a activitatii pe care o desfasuram in domeniul imobiliar.

Avand parteneriate cu firme ce se ocupa de instalari instalatii sanitare, de instalatii electrice si amenajari interioare, activitatea noastre s-a extins natural catre amenajarea imobilelor pe care urmeaza  sa le inchiriem sau sa le tranzactionam.

In acest sens , ne putem mandri cu realizari ce pot fi si vazute in imagini dupa o perioada de 3 ani in acest domeniu.

Toate imobilele au nevoie dupa un timp de folosire de reparatii sau inlocuiri complete de instalatii electrice sau sanitare, usi sau ferestre, de innoit corpurile de iluminat, de zugravirea si parchetarea lor etc.

In situatia in care imobilele au fost pregatite pentru inchiriere, acestea au avut nevoie de un design specific scopului propus.

Amenajarea a fost facuta in culori complementare vii ce dau o nuanta optimista de confort si buna dispozitie, o imbinare fireasca cu utilului pentru cel ce va locui in ea.

In urma lucrarilor facute, am fost recomandati si solicitati si de clienti din afara clientilor firmei.

De aceea, aceasta pagina incearca sa prezinte in imagini activitatea noastra de amenajari interioare.

Manager Amenajari Interioare – Alina Vasii 

IREES AMENAJARI INTERIOARE Timisoara
punem proprietatile la treaba.

 

 

 

 

 

Principalele avantaje folosirii la serviciului nostru de amenajari interioare…

Z

Garantie de buna executie

Echipa de meseriasi angajati este calificata in multele amenajari dezvoltate de-a lungul a 4 ani de activitate.

 

}

Timpul d-voastra

Prin apelarea la o firma specializata, timpul  d-voastra care este important si care nu se mai intoarce este economisit.

 

Timp de executie

De asemenea si timpul de executie este unul mai scurt fata de lucrarile executate in regie proprie cu diferiti meseriasi necunoscuti.

 

Optimizarea Cheltuielilor

Prin experienta acumulata putem tine sub control costurile amenajarii si folosi cele mai potrivite materiale necesare.

 

Exemplu de amenajare interioara

 

Mai jos aveti un exemplu de redecorare si amenajare a unui imobil din Dumbravita – Timis.

 

   Imagini inainte de amenajare

   Imagini dupa amenajare

Misiunea departamentului de amenajari interioare este de a transforma apartamente vechi in locuinte familiale, luminoase, spatioase si cu gust !

Scopul nostru este transformarea spatiului tau intr-un interior calduros cu un design unic.

Cel mai important criteriu pentru noi in finalizarea unui proiect de succes este sentimentul de multumire si implinire a clientului  care ne solicita ajutorul.

Asadar imbinarea esteticului cu functionalitatea si ideile ingenioase este principalul nostru scop.

Transpunerea realitatii virtuale coroborate cu  ideile clientului si adaugand viziunea noastra  intr- un spatiu calduros primitor  cu un design unic este deviza noastra.

Ideea de realitate virtuala devine palpabila pentru toti clientii nostri  imbinandu-se intr un spatiu primitor calduros asa numitul cozy space’ pe care cu toti il cautam in proiectia casei visurilor noastre.

Va asteptam deci sa transpunem impreuna visele dumneavoastra in realitate.

Alina Vasii

Manager Amenajari Interioare, IREES

Testimoniale . . .

“ Ma bucur ca acum un an am apelat la Alina Vasi – IREES pentru amenajarea a doua garsoniere.

Simtul estetic combinat creativ cu cerintele mele si-au pus amprenta asupra garsonierelor mele , dandu-le viata , asortand totul, atat nuantele la scopul pentru care sunt menite.

De subliniat si profesionalismul de care a dat dovada terminand lucrarea intr-un timp nesperat pentru mine de scurt.

Recomand cu caldura serviciile de design interior coordonate de Alina Vasi- IREES”

Roxana Tunea

Profesor, Colegiul Economic al Banatului Montan Resita

“Am colaborat cu cu Alina Vasii –  Idea Real Estate  anul trecut (n.r. 2020!) pentru amenajarea unei garsoniere, dupa ce m-a cucerit aratandu-mi o alta garsoniera amenajata de ea.

Au fost cei mai bine cheltuiti bani, cei pentru amenajare. Nu am avut eu niciun fel de stres si de grija. A durat cam 1 luna tot procesul.

Alina s-a ocupat de tot. Imi propunea idei de mobilier si decoratiuni, ma tinea mereu la curent, imi arata optiuni din care sa aleg, s-a ocupat de interactiunea cu mesterii, de montat, de tot. Mi-a predat-o gata de locuit.

Recomand oricui sa colaboreze cu ea pentru amenajari. Am vazut si alte amenajari facute de ea si toate sunt foarte faine.”

Madalina Meda

Programator

“Very good collaboration, I am satisfied working with Alina. She is very thoughtful and considering and I can definitely see future projects coming with her.”

Eden Boxer

Managing Director

“ Când alegi sa lucrezi cu oameni cu care rezonezi, cum sunt cei de la Idea Real Estate Investment, întotdeauna iasă ceva minunat!
Este minunat când exista cineva care sa te ajute in orice moment, in situațiile in care ești in pana de idei și nu stii ce sa alegi. Ii recomand cu drag pe cei din echipa Idea Real Estate Investment, deoarece cu ajutorul lor am reușit tot ceea ce mi-am propus! Mai presus de orice este calitatea, iar aici nu am nimic de reproșat!
Aceasta echipa este una formată din oameni profesioniști, prompți și mereu plini de imaginație!
Vreau sa va mulțumesc pentru experiența pe care am avut-o împreuna pe parcursul ultimelor luni! A fost un drum lung, uneori anevoios pe alocuri, însă voi ați fost mereu o constanta in aceasta călătorie! Doresc sa va mai mulțumesc pentru amabilitatea, răbdarea și profesionalismul de care ați dat dovada!
Am avut încredere in voi încă din prima clipa și nu regret nicio secunda!
Va recomand oricând și oriunde cu drag!

Olariu Florin

Medic

IREES

Contactati-ne si stabiliti o intalnire . . .

1 + 3 =

IREES Harta Google