Idea Real Estate Investment

Management de Proiect in Constructii:

     Acest serviciu se adreseaza proiectelor din constructii si arata capabilitatea noastra in acest domeniu. Angajarea intr-un astfel de proiect demonstreaza cunostinte si experienta in domeniul contructiilor imobiliare si a instalatiilor ce o insotesc.

 

Managementul proiectelor reprezintă planificarea, organizarea, monitorizarea și controlul tuturor aspectelor proiectului, precum și managementul și leadership ul tuturor celor implicați pentru a realiza în siguranță obiectivele proiectului în cadrul criteriilor agreate de timp, costuri, domeniu de aplicare și performanțe/calitate.

Exemplu de proiect

Sinagoga din cetate – Timisoara

Prin proiectul derulat, IREES ca si subcontractor al antreprenorului a avut grija ca proiectul sa fie dus la bun sfarsit in baza specificatiilor tehnice si a termenelor prevazute.

“Am ales sa lucram cu D-nul Vasii privind  Managementul si gestionarea santierului  Sinagoga din  Cetate in Timisoara avand anterior acestui proiect o experienta incheiata cu succes,  unde a dat dovada de seriozitate si prompitudine in gestionarea si rezolvarea problemelor aparute . Proiectul din Timisoara ne-a confirmat inca odata ca D-nul Vasii a administrat si a incheiat contractul in timpul stabilit si in bugetele alocate.”

Cornel Cusner

Director General , RUSTIC SRL

IREES

Contactati-ne si stabiliti o intalnire . . .

5 + 4 =

IREES Harta Google